Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампони за задните щанги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
    Не подкрепям пазаруването на подобни части втора ръка, но да спомена, че при мен такава от 40 лв замина точно за година/15.000км, при положение че гледам да не скачам в дупки.
    Точно затова говорех

Comment

А каква е била щангата колега?
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

ITN ако не се лъжа. 37 и нещо по спомени. Така че ако ще да е нова по-добре да не е от тия за по 40-50 лв, а нещо по-качествено, поне да знаеш защо сменяваш.

Comment

Тампоните на пловдичани са железни

Comment

А, добре, успокоих се. Взел си от некачествените щанги на тази цена, щото има и качествени, че и по-евтини от тези.
            www.t-auto.bg

Comment

Сещате се, че не може да си купите щанга за 10 ст. и да си мислите, че е качествена, нали?
              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                Сещате се, че не може да си купите щанга за 10 ст. и да си мислите, че е качествена, нали?

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                Втора употреба, при положение, че нова щанга е 40-50 лв.? Това е безумие!!!

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                  Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                  Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                  Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

А да попитам, на вас разкрачила ли ви се е задницата ? Аз мисля да сменям целите щанги понеже ми се е разкрачила отзад, особено задно дясно. Луфт нямам амортисьорите са читави, сменявах им прашници и буфери + тампоните над тях.

Comment

Не трябва да ти е разкрачена задницата. Ако се интересуваш от цени за щанги можеш да ми пишеш.
                      www.t-auto.bg

Comment

Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщение
                        А да попитам, на вас разкрачила ли ви се е задницата ? Аз мисля да сменям целите щанги понеже ми се е разкрачила отзад, особено задно дясно. Луфт нямам амортисьорите са читави, сменявах им прашници и буфери + тампоните над тях.
                        Ако всичко е наред няма как да се разкрачи

Comment

Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщение
                          Ако имаш в предвид под разкрачена наклон на колелото по вертикалата (или камбер както съм го виждал), не мисля че нови щанги ще ти решат проблема.

Comment

подпри задната гума с крак от лявата или дясната страна и ако поддава самата гума, значи тампоните на щангите са ти заминали - моята така правеше и като ги сменинх цялата кола сега се клати, но гумата не помръдва спрямо калника!
                            www.t-auto.bg

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                              подпри задната гума с крак от лявата или дясната страна и ако поддава самата гума, значи тампоните на щангите са ти заминали - моята така правеше и като ги сменинх цялата кола сега се клати, но гумата не помръдва спрямо калника!
                              Само залегни и дръпни щангите - веднага си личи. Но ако са от тези стампоните без метална вложка да го кажем вътре, ще се клатушка

Comment

когато я вдигна на крик и тръгна да клатя гумата не усещам луфт. Когато я спусна и стои изправена и като потегля пак се разкрачва. Някой слагал ли е полиуретан . Помня, че на реглаж лявто беше 1.3, 4 градуса а дясното 3, и нещо.

Comment

Working...
                                X